Mješovita srednja škola "Mehmedalija Mak Dizdar" Breza

Perutnina Ptuj BH – prezentacija paketa Prvo radno iskustvo

Danas je Perutnina Ptuj – BH posjetila Mješovitu srednju školu “Mehmedalija Mak Dizdar” Breza, gdje smo maturantima prezentovali naš paket „Prvog radnog iskustva“.
Svjesni smo da ovi učenici završavaju svoje srednje obrazovanje i da su mogućnosti za prvo radno iskustvo najteža stepenica koju će zakoračiti ka svojoj budućnosti u poslovnom svijetu. Perutnina Ptuj – BH upravo iz spomenutog razloga odlučila je ponuditi strukovnim odjeljenjima da njihovo prvo zaposlenje bude upravo u našoj kompaniji.
Paket „Prvo radno iskustvo“ znači da nudimo Ugovor o radu sa svim pratećim zakonskim odredbama kojima podliježe ovaj ugovor u okviru kojeg je uključena obuka i edukacija a koja je neophodna za ove kadrove obzirom da se prvi puta susreću sa radnim okruženjem. Poslije provedene obuke nudimo stimulativna primanja, mogućnost napredovanja kao i mogućnost stalnog zaposlenja.
Maturanti koji su zainteresovani za prvo radno iskustvo prijavu mogu dostaviti lično u prostorije Perutnine Ptuj – BH na na adresi Potkrajska b.b. ili na mail info@perutnina.ba. Prijave je potrebno poslati najkasnije do 31.05.2022. godine.
Prijava treba sadržavati osnovne informacije: Ime, prezime, adresa, završena škola- smijer i kontakt telefon.
Svim maturantima iskrene čestitke!
Perutnina Ptuj – BH